Coaching eetstoornissen

Jou eetstoornis probeert je iets te vertellen. Het is er om je wakker te maken. Dichter bij jezelf te brengen al voel je nu alsof je ver van jezelf verwijderd bent.” – Esmee van Wees

Met veel dankbaarheid kan ik mijzelf een ervaringsdeskundige coach noemen op het gebied van o.a eetstoornissen. Mijn strijd met de eetstoornis heeft gemaakt dat ik niet mijzelf alleen verloren ben maar mijzelf eindelijk gevonden heb.

Jou eetstoornis is er met een reden. Ik geloof dat die reden is dat jij erachter mag komen wie je nou werkelijk echt bent. Je bent niet alleen dit fysieke lichaam, je bent zoveel meer dan dat!

“ Begin to see yourself as a soul with a body rather than a body with a soul.”
– Wayne Dyer –

Als jij de kracht hebt om jezelf kapot te maken, dan heb jij ook de kracht om jezelf te herstellen. En dit hoef je niet alleen te doen. Door deze weg zelf bewandeld te hebben begrijp ik jou en ben ik er om jou te helpen.


Samen gaan we aan de slag om jou eetstoornis achter je te laten. Je gaat je competenties, kwaliteiten en valkuilen kennen. Je leert meer over jouw overtuigingen en levensthema’s. Je bewustzijn verhogen. Je leert jezelf kennen. Jij kan, net als ik en vele anderen jou eetstoornis overwinnen!

IK RICHT MIJ OP:

  • Jou! Iedereen heeft een ander verhaal en dat maakt jou uniek
  • Persoonlijke ontwikkeling; ontdek je ware zelf
  • Doorbreek de vicieuze cirkel en versla je eetstoornis
  • Overwinnen ven destructieve overtuigingen en patronen
  • Creëren van lange termijn resultaat; fysieke en mentale gezondheid

Ben jij er klaar voor? Mag ik jou helpen? Neem vrijblijvend contact met mij op en dan zien we elkaar snel.