Reiki Healing

Verbinding

Ieder mens staat in verbinding met die universele levensenergie. Vanaf je geboorte ontwikkel je allerlei patronen, overlevingsmechanismen en blokkades; dit wordt steeds meer naarmate je ouder wordt. Als pasgeborene heb je die blokkades en mechanismen nog niet.

Je bent, met andere woorden, nog helemaal puur en staat zonder enige belemmering in verbinding met de universele energie. Door je ontwikkeling, opvoeding, ervaringen en allerlei omgevingsfactoren is die verbinding steeds minder puur; je bouwt als het ware lampenkapjes om je heen, waardoor het licht van de energie steeds iets minder fel wordt.

Oorzaak

Door al deze factoren kun je de verbinding kwijt gaan raken. Zo kun je steeds meer met de verwachtingen van anderen in je omgeving mee gaan, waardoor je je hart niet meer volgt. Je zit steeds meer in je hoofd, vol met gedachten en belemmerende overtuigingen. Hierdoor kun je uiteindelijk ziek worden, bijvoorbeeld doordat je een burn-out krijgt, depressief raakt of allerlei fysieke klachten krijgt waar de oorzaak niet duidelijk van is.

Reiki zorgt ervoor dat die verbinding met de universele energie hersteld wordt. Als Reiki Master kan ik je helpen de energie weer vrij te maken, dus zonder blokkades, te laten stromen. Ik geef reiki energie door, naar jou. Je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en je holistische niveaus worden in balans gebracht. ( mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel niveau )

Reiki gaat dus verder dan alleen de klacht die aan de oppervlakte ligt, maar benadert juist de oorzaak ervan en zal op die manier helend kunnen werken.

Reiki heelt precies wat er op dat moment nodig is en herstelt de balans in jezelf, zodat je eindelijk weer kunt doen waarvoor je hier bent!

Even praktisch:

Reiki energie gaat overal doorheen, dus het is niet nodig om je uit te kleden. Wel adviseer ik je om gemakkelijke kleding aan te trekken. Voor een ontspannende heling is één of een paar behandelingen al voldoende. Zodra je weer behoefte hebt aan ontspanning kun je een volgende afspraak maken. In geval van (ernstige) klachten is het noodzakelijk om meerdere Reiki behandelingen af te spreken. 

Toepassingen van Reiki bij fysieke, psychische en emotionele klachten:

• Bevordert het zelfhelend vermogen van het lichaam

• Ontspant en verlicht pijn

• Geeft een heerlijke energie boost

• Heft blokkades op en geeft rust

• Bevordert zelfontwikkeling en de ontwikkeling van je bewustzijn

• Helpt oude emoties te verwerken

• Ondersteunt bij zwangerschap (heel fijn voor moeder & kind)

Klachten die Reiki kan verlichten:

Fysiek:            pijn aan hoofd, nek, rug, buik, schouder, menstruatieklachten, moeheid, slapeloosheid, chronische aandoeningen, etc.

Mentaal:        stress, angst, piekeren, slapeloosheid, burn-out, lusteloosheid, depressie, verslaving, etc.

Emotioneel:  onzekerheid, angst, verwerking van traumatische ervaringen (verlies, scheiding, misbruik, etc.)

Spiritueel:     ontwikkelen van intuïtie en bewustwording, hooggevoeligheid, versterken van eigenwaarde, etc.

Gun jezelf genezing. Laat je klachten achter op de behandeltafel zodat jij door kunt met je leven!

Schreeuwt er nu iets in jou: “Ja! Dit heb ik nodig”? Plan hier direct een afspraak in. (Knop met link naar boekingssysteem)

Twijfel je nog? Stuur even een berichtje en we praten erover. Ik denk graag met je mee of Reiki de beste behandelmethode is voor jou.

Persoonlijke sessie: Euro zoveel

Knop met Boek een sessie