Holistische therapie

Holistische Therapie

Zit je vast? Wil je graag antwoord op vragen als: “Wie ben ik? Wat heb ik hier te doen? En waarom lukt het maar niet?”

Holistische therapie kan je helpen hieruit te komen door middel van verschillende methodes. 

De methodes zijn veelal gebaseerd op je laten inzien dat je emoties jou en jouw leven niet hoeven te definiëren. Rationeel begrijp je dit misschien al, maar ik help het je echt te voelen. 

Ik maak gebruik van de H.E.A.L. methode. Dit staat voor Herkennen, Erkennen, Accepteren en Loslaten. Zodat je levensenergie wee kan stromen. Ik help jou graag weer te voelen wie jij in werkelijkheid bent. Zodat je de flow van het leven weer mag ervaren.

Naast mijn opleiding voor Holistisch Therapeut heb ik werkervaring in de jeugdzorg en ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Deze combinatie maakt dat ik je kan helpen helen op een holistische manier, die de gangbare praktijken ondersteunt waar die tekort schieten. 

Jij bent het echt waard om tot bloei te komen. Gun jezelf heling, je bent hier om een reden, zodat jij kan leven doen wat jij graag wilt.

Denk je nu: “Ja! Dit voelt goed! Dit zou mij kunnen helpen? Plan hier direct een afspraak in.

(Knop met link naar boekingssysteem)

Twijfel je nog? Stuur even een berichtje en we praten erover. Ik denk graag met je mee of Holistische Therapie de beste behandelmethode is voor jou.

Holistische therapie sessie: Euro zoveel

Traject: Euro zoveel

Knop met Boek een sessie