About me

Na vele obstakels in het leven ben ik bijzonder dankbaar waar het mij naartoe geleid heeft. Het overwinnen van Anorexia en daarop volgend nog vele andere eetstoornissen, is daar slechts een onderdeel van. Zo ook ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van huiselijk geweld, kindermishandeling en afhankelijkheidsrelaties. Het leven heeft me vele lessen meegegeven. Een harde weg maar het is oké, door deze weg heb ik mijzelf mogen leren kennen, mijn passie kunnen vinden. Iets om voor te leven! Door de pijn om te zetten in kracht en hiermee mensen te inspireren. Wat geeft dat een opluchting kan ik je vertellen. Jezelf laten verdrinken in zelfmedelijden is niet de oplossing. Mensen inspireren en motiveren, mensen helpen erachter te komen wie ze zijn en wat ze willen in dit leven, dat is wat ik wil. Het is een ontdekkingsreis, de weg van je hoofd naar je hart is de kortste weg maar in werkelijkheid is deze het langste. Het is mijn levensdoel om jou te helpen deze weg te verkorten. Elke dag ben ik dankbaar voor mijn werk.

Door het delen van kennis wil ik de coach zijn die jou inzichten geeft. Een coach door levenservaring. Naast die levenservaring ook kennis uit studies, werkervaring in de jeugdzorg, cursussen, seminars, boeken en duizenden video’s. Inzicht krijgen zorg voor bewustwording. En door een hoger niveau van bewustzijn zul je zoveel meer uit het leven kunnen halen, en zul je ook meer levensvreugde ervaren. Daarnaast wil ik mensen laten kennis maken met Reiki. Reiki heeft voor mij persoonlijk heel veel gedaan. Na mijn reiki opleiding was er geen moment van twijfel, zoveel mogelijk mensen moeten hier kennis mee maken. Daarom geef ik nu reikibehandelingen, een naturel healing puur en alleen door het geven van energie via mijn handen. De liefde die is ontstaan voor Reiki wil ik graag met mensen delen. Het is magisch! Het activeert jou zelf- helend vermogen en de energie stroomt altijd daarheen waar jij het het meeste nodig hebt. Op welk vlak dan ook, in je hele zijn. Het is een cadeau voor jezelf. Hiernaast volg ik op dit moment een opleiding tot holistisch therapeut. Holistisch staat voor allesomvattend, kijkend naar het geheel, wat betekent de mens zien op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Je gaat naar de kern. Je bent als mens al helemaal goed. Je hoeft niet te veranderen, alleen jezelf weer terug te vinden. Dit is waar deze opleiding in gelooft en voor staat.

Dat iedereen mag thuiskomen in zichzelf, dat is mijn grootste drijfveer. Dat alles wat het leven mij geleerd heeft jou kan helpen. Van hoever je ook komt, jij kan, met geloof en vertrouwen, van jezelf leren houden. Van jezelf en het leven. Je zal hiermee zoveel bereiken waarvan je nu droomt. Soms lijkt het allemaal onmogelijk, maar geloof mij, je kan je leven creëren zoals jij dat wilt.

If you want something different, you have to do something different